Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ «ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕ» ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ…

Η κυρία Ντέμπορα Λεβιθοπούλου ο Γιώργος Λεβιθόπουλος και ο Δήμος Λεβιθόπουλος συνεχιστές του Αρχείου Ελληνικών Γραμμάτων «Γεώργιος Λεβιθόπουλος», μαζί τους ο ανηψιός του Μίμη Τραϊφόρου και της Σοφίας Βέμπο, κ. Βασίλης Τραϊφόρος κατά την υποδοχή του Μανώλη Γλέζου στο Πολιτιστικό χώρο ‘’Καμίνι’’ του Δήμου Γαλατσίου.

Ο πρωτεργάτης της αθάνατης ηρωικής πράξης του κατεβάσματος της σβάστικας από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο των εξαιρετικών επετειακών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου 1940, του Δήμου Γαλατσίου στο πολιτιστικό κέντρο Καμίνι – που αποτελεί στολίδι για όλη την Αθήνα – μίλησε σε πλήθος κόσμου και απάντησε σε απορίες μικρών μαθητών Δημοτικών σχολείων για την αντίσταση και τοις προσωπικές του εμπειρίες.



Ο Μανώλης Γλέζος προσέρχεται στο άσβεστο Καμίνι της ιστορίας συνοδευόμενος από τον Γιώργο Λεβιθόπουλο (συνεχιστή επί 4η γενιά του Αρχείου Ελληνικών Γραμμάτων)



Αξέχαστη η βραδιά της 25ης Οκτωβρίου 2017 χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλου και του Αντιδημάρχου κ. Μάνου Ελευθερίου.





Στο Πολιτιστικό "Καμίνι" Του Δήμου Γαλατσίου Η Μεγάλη Έκθεση "Αυθεντικά Κειμήλια του '40"